S korupciou musia zatočiť najmä mladí - Matijek, Peter
Rozhovor s jedným z troch zakladateľov ESET-u Miroslavom Trnkom o fungovaní nadácie Zastavme korupciu. Korupcia ako zásadný problém Slovenska. Úspešné aktivity nadácie. Akcia Konečne poctivý eurofondový projekt.