Recenzný posudok na príspevky do zborníka s názvom "Gramotný spotrebiteľ", ktorý je súčasťou riešenia projektu VEGA č. 1/0178/14 "Spoločná spotrebiteľská politika EU a jej uplatnenie v SR s dopadom na vzdelávanie spotrebiteľov" - Lieskovská, Vanda, 1961-
Pripomienky a odporúčania k formálnej a obsahovej stránke príspevkov uvedených v tomto zborníku.