Growth of Chinese Investments in Europe after the Global Economic Crisis of 2008-2009 - Dudáš, Tomáš, 1976-
Rast čínskych investícií v Európe po globálnej ekonomickej kríze v rokoch 2008-2009. Geografická distribúcia čínskych investícií v Európe s osobitným dôrazom na strednú Európu a Slovensko.