Ako viesť generáciu mileniánov? Kľúčové slovo je pozornosť - Nejedlý, Tomáš
Emmanuel Gobillot, motivačný spíker a konzultant v oblasti líderstva a rozvoja manažérov, ponúka riešenia, ktoré majú firmám pomôcť zvládnuť zmeny. Náročné pracovné prostredie, strata motivácie zamestnancov. Slabnúca väzba medzi mzdou a motiváciou. Štyri kroky k veľkej motivácii. Chýbajúca pozornosť venovaná zamestnancom. Aké schopnosti potrebuje dnes manažér.