Trh s hovädzím a bravčovým mäsom a jeho prognóza do roku 2020 - Matošková, Dagmar
Príspevok sa zameriava na analýzu a prognózu situácie na svetovom, vnútroúnijnom a slovenskom trhu s hovädzím a bravčovým mäsom. Akcent kladie na vývoj cien, produkciu, spotrebu a zahraničnú obchodnú výmenu.