Možnosti opravy chýb v účtovnej závierke - Novotná, Ľudmila
Povinnosťou každej účtovnej jednotky je doručiť účtovnú závierku do registra účtovných závierok. Často sa ale stáva, že účtovná jednotka po odoslaní účtovnej závierky do registra účtovných závierok zistí, že v nej urobila chybu a chce ju opraviť. Odpovede na otázky či môže účtovná jednotka podať opravnú účtovnú závierku.