Výročná správa a vykazovanie nefinančných informácií v Slovenskej republike - Pakšiová, Renáta, 1974-
Právna úprava vykazovania nefinančných informácií v SR. Výročná správa - povinnosť zostavenia, overenia a obsah od 1. januára 2016.