Zdaňovanie príjmov športovcov - Boráková, Marta
Od roku 2016 upravuje podporu športu, zmluvy o sponzorstve v športe, posudzovanie sponzorského a s tým súvisiace zmeny, subjekty v športe, právne vzťahy pri vykonávaní, organizovaní, riadení, správe, podpore a rozvoji športu, riešenie sporov vzniknutých pri športovej činnosti, pôsobnosť orgánov verejnej správy v športe a opatrenia proti negatívnym javom v športe zákon č. 440/2015 Z. z. o športe a o zmene a doplnení niektorých zákonov.