Deset tipů, jak zefektivnit skladování - regály - Novotný, Radek
Skúsenosti z praxe, ako môžu firmy zrýchliť a zefektívniť skladové procesy. Zhustené regály, regály na kolieskach, spádové regály. Využitie celej výšky haly. Rošty do regálov. Plastové zábrany. Podložky proti nízkej nosnosti. Prepojenie systémov. Zapojenie zamestnancov do zlepšovania.