Ekonomika poľnohospodárstva a potravinárstva SR v roku 2015 - Chrastinová, Zuzana
Ekonomika poľnohospodárstva a potravinárstva za rok 2015 a medziročný vývoj z makroekonomického a odvetvového hľadiska. Poľnohospodárstvo v roku 2015 v porovnaní s predchádzajúcim rokom zaznamenalo zmeny, ktoré sa podpísali na poklese dosahovaných ekonomických a produkčných ukazovateľov. V potravinárstve medziročné zmeny neboli také výrazné ako v poľnohospodárstve. Predbežný výsledok hospodárenia pred zdanením. Celkové výdavky z európskych a národných zdrojov do poľnohospodárstva a potravinárstva.