Zhodnotenie implementácie PRV SR 2007-2013 na konci programového obdobia - Čičová, Tatiana
Zhodnotenie implementácie projektových a neprojektových opatrení PRV SR 2007-2013 na konci programového obdobia, najmä z hľadiska výšky čerpaných finančných prostriedkov. Okrem toho príspevok porovnáva dosiahnutú úroveň vybraných výsledkových ukazovateľov a cieľov PRV SR 2007-2013 podľa prioritných osí.