Vplyv daňových stimulov na zamestnanosť v Slovenskej republike - Schultzová, Anna
Daňové stimuly vplývajúce na zamestnanosť v SR. Nepriame daňové stimuly vplývajúce na zamestnanosť. Spôsob a výška uplatnenia odpočítateľných položiek ovplyvňujúcich základ dane.Výška daňového bonusu. Znížená sadzba dane. Spôsob umorovania daňovej straty. Priame daňové stimuly vplývajúce na zamestnanosť v SR. Podpora investorov a výber lokality.