Plán rozvoja verejných vodovodov a verejných kanalizácií pre územie Slovenskej republiky - Belica, Peter
Súčasný stav zásobovania pitnou vodou na Slovensku. Zásobovanie obyvateľstva ne území bez verejných vodovodov. Plán rozvoja verejných vodovodov a verejných kanalizácií pre územie SR ako základný rámcový dokument na usmernenie prípravy, plánovania a realizácie vodovodnej siete a komunálnych stokových sietí a čistiarní odpadových vôd.