Spotreba drog a liekov na Slovensku - in cloaca veritas - Bodík, Igor
Lieky a drogy v odpadových vodách - ich prítomnosť vo vybraných mestách Slovenska. Významná časť drog a liekov prechádza čistiarňami s nízkym stupňom odstraňovania, pričom ich vplyv na recipienta často nie je dostatočne preskúmaný.