Innovation in Marketing Communication - Current Business Theory and Practice - Dubcová, Gabriela, 1968-
Využitie inovácií v marketingovej komunikácii v praxi podnikov na Slovensku. Porovnanie tradičných a moderných nástrojov marketingovej komunikácie. Guerilla marketing.