Ukazovatele hodnotenia marketingovej výkonnosti podniku - význam a problémy - Grančičová, Katarína, 1967-
Príspevok poukazuje na význam hodnotenia výkonnosti marketingu najmä vo väzbe na celkovú výkonnosť podniku; na základe rešerší odbornej literatúry a výsledkov už realizovaných/existujúcich prieskumov v podnikovej praxi mapuje a sumarizuje základné prístupy v oblasti merania marketingovej výkonnosti a v rámci toho vymedzuje najčastejšie používané meradlá/ukazovatele. Zároveň naznačuje problémy spojené s hodnotením výkonnosti marketingu a možnosti smerovania ďalšieho výskumu v tejto oblasti.