Osobitná úprava uplatňovania dane z pridanej hodnoty na základe prijatia platby - Benko, Ján
Osobitný režim uplatňovania DPH v SR na základe prijatia platby. Zákonné dôvody a deň skončenia uplatňovania DPH na základe prijatia platby. Analýza využívania režimu uplatňovania DPH na základe prijatia platby v praxi.