Použitie vytvárajúcich funkcií pri analýze Markovových reťazcov - Fecenko, Jozef
Prezentácia širších možností využitia vytvárajúcich funkcií pri analýze Markovových reťazcov s podporou open source systému Maxima. Ilustračné príklady.