Rozvíjajúce sa trendy a budúcnosť e-learningu - Jurík, Pavol, 1987-
Súčasné trendy v oblasti e-learningu a náčrt jeho ďalšieho smerovania v nasledujúcich rokoch. Ide o pomerne dynamickú oblasť, ktorá sa neustále vyvíja, a preto je dôležité, aby z hľadiska konkurenčného boja tvorcovia elektronických vzdelávacích kurzov sledovali aktuálne trendy, pričom ich úsilím by malo byť priniesť čo najvyššiu pridanú hodnotu pre účastníkov týchto kurzov.