Komparácia projektu Solvency II so Solvency I a Basel II - Katríková, Daniela
Komparácia projektu Solvency II so Solvency I. Hlavné nedostatky Solvency I. Hlavné ciele projektu Solvency II. Vymedzenie rizík podľa Solvency II. Komparácia projektu Solvency II s Basel II. Porovnanie štruktúr Solvency II a Basel II. Komparácia zahrňovaných rizík podľa Solvency I, Solvency II a Basel II.