Faktory determinujúce vývoj marketingového auditu - Hrušovská, Dana, 1964-
Faktory determinujúce vznik marketingového auditu ako významného nástroja hodnotenia celkového prístupu podniku k trhu z hľadiska historického, zmien v spotrebiteľskom správaní a z hľadiska rozvoja internetu, hlavne explózie digitálnej komunikácie. Skúmanie vplyvu marketingového auditu podniku a ukazovatele výkonnosti a ich zásadný význam pre podnikanie. Využívanie maketingového auditu podnikmi v SR a v Taliansku.