Rekurentné vzorce a ich využitie pri určovaní pravdepodobnosti krachu poisťovne - Strešňáková, Anna, 1976-
Teória krachu poisťovne ako dôležitá súčasť procesu života poisťovne. Proces prebytku a pravdepodobnosť krachu poisťovne. Rekurentné vzťahy pre pravdepodobnosť krachu.