Partnership and outsourcing as tools for increased access to consular services: a case of the South African High Commission in the United Kingdom - Diedericks, Melvin
Poskytovanie konzulárnych služieb je povinnosťou každej vlády voči svojim občanom v zahraničí. Udržiavanie rozsiahlej siete ambasád a konzulátov je v súčasnosti drahé, preto treba hľadať inovatívne spôsoby, ako za dostupné náklady zabezpečiť konzulárne služby dostupné pre všetkých občanov. Vo Veľkej Británii sa nachádza jedna z najdôležitejších misií Juhoafrickej republiky. Prehľad konzulárnych služieb. Regulačný a štatutárny rámec pre zabezpečovanie konzulárnych služieb Juhoafrickej republiky. Metodika a výsledky prieskumu. Potreba partnerstva a outsourcingu pri zabezpečovaní efektívnejších konzulárnych služieb (napr. pošta, internet). Bezpečnostné hľadisko.