Manažérsky informačný systém - nástroj na riadenie - Cárachová, Magdaléna
Manažérsky informačný systém zabezpečuje ekonomické a finančné analýzy, plánovanie a modelovanie finančnej situácie podniku, zostavenie variantov podnikateľskej stratégie, odhaľovanie silných a slabých stránok vlastnej firmy i konkurencie. Business intelligence nástroje, ich kategórie.