[Geogebra v praxi] - Simonka, Zsolt, 1974-
Recenzia na publikáciu ktorá je venovaná softvéru GeoGebra -interaktívnej aplikácii písanej v Java, ktorej tvorcom je Markus Hohenwarter z University of Salzburg. Projekt začal v roku 2001 na menovanej univerzite, vývoj pokračoval na Florida Atlantic University, neskôr na Florida State University, až sa premiestnil do Linz a hlavným vývojárom sa stal Michael Borcherds. Odvtedy GeoGebra získala viac medzinárodných ocenení a niekoľko rokov sa s obľubou používa vo vyučovaní matematiky na celom svete.