Ako môžu skúsenosti zo štúdia aktuárstva vo Veľkej Británii pomôcť zlepšiť aktuárske vzdelávanie na FHI EU v Bratislave - Fecenko, Jozef
Prezentácia workshopu Katedry matematiky a aktuárstva FHI EU v Bratislave, na ktorom prednášala absolventka University of Leicester študijného programu Aktuárstvo. Prednáška sa zamerala na hlavné atribúty výučby, náplň nosných predmetov a rovnako na ukončenie štúdia v predmetnom študijnom programe.