Elektronická komunikácia prostredníctvom dátovej schránky - Hrašková, Dagmar
Základné pozitíva elektronického obchodovania. Elektronická (dátová) schránka a podnikateľ. Komunikácia cez dátové schránky sa považuje za vysoko zabezpečenú a doručovanie dokumentov v rámci nich je garantované zo zákona, používateľ je v súvislosti s jednotlivými podaniami informovaný o ich odoslaní a doručení prostredníctvom notifikácií. Aktivácia elektronickej schránky.