Theoretical basis of the selected trends in management in foreign literature - Čambalíková, Andrea, 1990-
Teoretické východiská digitálnej transformácie - aktuálna téma pre podniky na celom svete. Príležitosti pre zmeny a potreby riadenia zmien v podniku.