Uplatňovanie moderných trendov v manažmente v podnikoch na Slovensku - Szabo, Ľuboslav
Teoretické východiská skúmaných manažérskych nástrojov: Balanced scorecard, benchmarking, Big data anlysis, CRM, Digital transformation, Change management, časový manažment, talent manažment a ďalšie. Výsledky dotazníkového prieskumu vykonaného v podnikoch v SR.