Výkon práce v prípade deleného pracovného miesta - Hrtánek, Ladislav
Vytvorenie deleného pracovného miesta. Ktorí zamestnanci môžu vykonávať prácu v prípade deleného pracovného miesta. Čím sa zavádza výkon práce na delenom pracovnom mieste. Ako možno ukončiť dohodu o delenom pracovnom mieste.