Štatistika rodinných účtov v krajinách V4 - Vlačuha, Róbert
Štatistika rodinných účtov v krajinách V4. Popis histórie štatistiky RÚ, cieľ, predmet, spôsob zisťovania, výber spravodajských jednotiek, zber a spracovanie údajov. Porovnanie spoločných znakov a základné charakteristiky zisťovania v krajinách V4.