Ponímanie znalostného manažmentu v malých podnikoch na Slovensku - Jankelová, Nadežda, 1966-
Teoretické východiská znalostného manažmentu. Explicitné a tacitné znalosti. Analýza vnímania, poznania, uplatňovania motívov a prínosov znalostného manažmentu v malých podnikoch na Slovensku.