Možnosti dynamizace produktů kulturního cestovního ruchu - Zedková, Alena
Význam kultúrnych udalostí ako nástroja dynamizácie ponuky cestovného ruchu. Kultúrny cestovný ruch a kultúrne destinácie. Produkty kultúrneho cestovného ruchu.