Riadenie znalostí ako nástroj zvyšovania efektívnosti riadenia malých podnikov na Slovensku - Jankelová, Nadežda, 1966-
Teoretické východiská znalostného manažmentu. Intelektuálny kapitál. Analýza spôsobov získavania a uchovávania znalostí pracovníkov. Identifikácia kritických znalostí. Bariéry znalostného manažmentu.