Zdravotný formulár S1 - Jaško, Jozef
Formulár S1 je osvedčenie, ktoré dáva možnosť občanom žijúcim v zahraničí, využívať zdravotnú starostlivosť vo svojej domovskej krajine za rovnakých podmienok ako domácemu obyvateľstvu. Zamestnanie a pobyt v inom členskom štáte EÚ. Zárobková činnosť v inom štáte EÚ, EHP alebo vo Švajčiarsku, pobyt v SR.