Materiálové a energetické zhodnotenie plastových obalov - Štofová, Lenka, 1989-
Svetová spotreba plastov a hospodárenie s plastovým odpadom. Špecifické vlastnosti plastov, ktoré sa stávajú problematickým odpadom. Zber a triedenie odpadových plastov.