Ochranné pracovné prostriedky - Kohútová, Ľudmila
Zamestnávateľ je povinný sústavne zaisťovať bezpečnosť a ochranu zdravia zamestnancov pri práci a na tento účel vykonávať potrebné opatrenia vrátane zabezpečovania prevencie, potrebných prostriedkov a vhodného systému na riadenie ochrany prác. Osobné ochranné pracovné prostriedky a vedenie evidencie o ich poskytnutí.