Moderné trendy v manažmente v podnikoch na Slovensku - Szabo, Ľuboslav
Konceptuálny rámec problematiky. Výsledky prieskumu zameraného na moderné trendy v manažmente a ich uplatňovanie v podnikoch na Slovensku. Nálada medzi podnikateľskými subjektmi v SR. Využívanie manažérskych metód a nástrojov v podnikoch na Slovensku.