Perspektívne technológie pre energetické využitie biomasy - Szaryszová, Petra, 1984-
Hodnota a stav súčasného využitia biomasy a náklady spojené s jej produkciou (pestovanie, zber a následná úprava alebo skladovanie). Využitie obrovského potenciálu biomasy – dostupnosť a cena biomasy.