Motivácia v zdieľanej ekonomike - Galovská, Marcela
Proces motivácie. Teória potrieb. Fenomén zdieľanej ekonomiky. Transakcie zdieľanej ekonomiky. Percentuálne zvýšenie príjmov prostredmíctvom zdieľanej ekonomiky. Aktivácia mŕtveho kapitálu a neaktívnych ľudí na pracovnom trhu.