Relationship of reverse logistics and marketing communication in Czech Republic - Milichovský, František
Definícia pojmov reverzná logistika, marketing, zážitkový marketing. Dotazníkový prieskum v Českej republike v roku 2015, či majú koncoví zákazníci záujem o aktivity reverznej logistiky. Vplyv reverznej logistiky na nákupné rozhodnutia. Výsledky môžu byť aplikovateľné pre spoločnosti pôsobiace v strednej Európe.