Riziko v podniku prípadová štúdia 2 - Tkáč, Michal, ml., 1984-
Učebný text venovaný študentom 1. ročníka II. stupňa Podnikovohospodárskej fakulty, Ekonomickej univerzity v Bratislave. Prípadová štúdia k predmetu Riziko v podniku, zameriavajúca sa na analýzu stromu udalosti.