Market attractiveness classification of European Union Countries for establishing logistics centres - Schűller, David
V súčasnej dobe sú podniky nútené slúžiť svojim zákazníkom tak rýchlo, ako je to možné, ak chcú uspieť na turbulentných svetových trhoch. Podniky hľadajú regióny s vysoko kvalitnou infraštruktúrou, kde môžu stanoviť nové logistické centrá, ktoré umožní podnikom rýchlo slúžiť svojim zákazníkom. Segmentácia trhu Európskej únie pre podniky, ktoré sú ochotné zriadiť logistické centrá, aby bolo možné distribuovať produkty plynule a rýchlejšie svojim zákazníkom v Európe.