Pracovné cesty podnikateľa - Jaško, Jozef
Daňovník si v prípade vykonávania pracovných ciest môže uplatniť do daňových výdavkov výdavky vynaložené v súvislosti s týmito pracovnými cestami. V akej výške si môže uplatniť výdavky na pracovné cesty. Aké výdavky sa považujú za výdavky na cestovné dopravnými prostriedkami.