Náhrady pri pracovných cestách do zahraničia - Jaško, Jozef
Zamestnancovi pri zahraničnej pracovnej cete patrí náhrada preukázaných výdavkov za poistenie nevyhnutných liečebných nákladov v zahraničí, náhrada preukázaných cestovných výdavkov, výdavkov za ubytovanie, náhrada preukázaných potrebných vedľajších výdavkov a vreckové.