Nové príležitosti zamestnania - Hrašková, Dagmar
Rast a tvorba pracovných miest. Európske služby zamestnanosti (EURES). Úlohy portálu EURES - pomoc s umiestnením záujemcov na voľné pracovné miesta v krajinách EÚ a informovanie o životných a pracovných podmienkach v daných krajinách. Portál EURES a cezhraničné regióny. Európske sociálne projekty - Práca na dosah, Vzdelanie po ruke.