Model poistenia kritických chorôb - Škrovánková, Lea, 1954-
Problematika poistenia kritických chorôb a stručný prehľad o práci aktuárov v tejto oblasti. Hlavné črty aktuárskej praxe v oblasti zdravotného a nemocenského poistenia. Model, ktorý by sa mohol v súčasnosti používať.