Aktuálne personálne zmeny a trendy v dôsledku globálnej hospodárskej krízy - Beňová, Martina
Spomalenie ekonomického rastu, nepriaznivá situácia na pracovnom trhu v dôsledku hospodárskej krízy a hľadanie alternatív k tradičným formám riadenia ľudských zdrojov. Nové roly v riadení ľudských zdrojov. Komplexný prístup k rozvoju kompetencií. Sociálne a odborné kompetencie. Boj o talenty. Angažovanosť zamestnancov. Výkonové odmeňovanie. Alternatívne pracovné úväzky. Komparácia tradičného a nového štýlu práce.