Úcta k autoritám - Daněk, Antonín
Vedúci pracovník je vždy autoritou, hoci časť tejto autority získava formálne menovaním do funkcie. Potom nastupuje druhá fáza získavania autority, tá neformálna, ktorú si každý vedúci musí časom sám vybojovať. Ako na to.