Úvery na bývanie - Matulková, Mariana
Podmienky poskytovania úveru, práva a povinnosti súvisiace s poskytovaním úveru na bývanie na základe zmluvy o úvere na bývanie, zmluvy o úvere na bývanie, spôsob výpočtu celkových nákladov spotrebiteľa spojených s poskytovaním úveru na bývanie, podmienky na výkon činnosti veriteľa a ďaľšie opatrenia na ochranu spotrebiteľa spojené s poskytovaním úveru na bývanie (zákon č. 90/2016 Z.z. o úveroch na bývanie).